Vi har over 25 års erfaring innen anleggsgartnerfaget .
 
Vi er opptatt av høy kvalitet i vårt arbeid .
 
 Dette gjennspeiles i vår lideskap for faget og alt arbeid utføres med yrkesstolthet !
 
Vi ønsker at du som kunde skal oppleve god kommunikasjon fra befaring til ferdig prosjekt !

Arbeidet som er utført er av beste og høyeste klasse. Raskt og effektivt utført, men definitivt med profesjonalitet og kvalitet.Jeg gir GR Anleggsgartner AS min beste anbefaling og vil uten tvil ta kontakt med samme firma for utførelse av andre oppgaver.

Håvard Michelsen

Vi er meget fornøyd med arbeidet som GR Anleggsgartner gjorde for oss. Ny plen, drenering av gårdsplassen samt bygging av flere natursteinsmurer. Arbeider ble nøyaktig og presist utført, til rett tid og avtalt pris. Anbefaler absolutt alle som tenker på å gjøre noe med uteområdet sitt, til å ta kontakt med GR Anleggsgartner. Da er man sikret god og profesjonell gjennomføring av prosjektet.

Mari Hammarstrøm

Dette firmaet har gode priser. Kvaliteten på arbeidet er meget bra. De kom til avtalt tid, og utførte jobben slik som avtalt. I tillegg fant de gode løsninger på uforutsette problemer (som alltid vil komme ved byggearbeider) - bl.a en veldig fin trapp til inngangspartiet vårt. Løsningene de fant var meget godt utført. Dette firmaet kommer vi garantert til å bruke igjen! Vi er kjempefornøyde!

Dag-Heine Bjørndal

En byggmester anbefalte en firma til å oppgradere hagen vår. Han beskrev han som en "kunstner med stein", og det var ingen overdrivelse. Profesjonell, åpen og ærlig, og så lett å samarbeide med at en kjenner seg mer som en venn enn en oppdragsgiver. Kan derfor gi firmaet GR Anleggsgartner mine beste anbefalinger.

Nils-Egil

GR Anleggsgartner la ca 70 m2 med skifer, bygde et nytt natursteinbed, og asfalterte ca 180 m2. Fantastisk flott arbeid. Alt var levert til avtalt tid og pris. Veldig pålitelig arbeid, og meget godt gjennomført arbeid. Han så helheten i arbeidet, la ned mye innsats i grunnarbeidet, og gjennomførte et arbeid på meget godt vis. Lagde ordentlig drenering og korrekte fall mot sluk alle steder. Kan virkelig anbefales til denne type arbeid.

Geir Olav Melingen