Anleggsgartner pris

GR Anleggsgartner har gode priser, lang erfaring, bred kompetanse og tilbyr tjenester som asfaltering, legging av plen og mye mer.

Hvem er vi?

Vi er en gruppe utdannede fagfolk med over 25 års erfaring i bransjen og en stor lidenskap for faget. Vi er stolte av arbeidet vi gjør, som alltid er av høy kvalitet, og er også opptatt av at du som kunde skal oppleve god service hos oss. Det er også høyt fokus på kommunikasjon.

Hovedfokuset vårt er på å møte kundens behov, noe vi streber etter uansett størrelse og type prosjekt vi jobber med. Hos oss får du dyktige anleggsgartnere til en god pris, slik at du får mulighet til å realisere dine ideer. 

Vi er å finne på Askøy i Bergen og tar oppdrag i Bergen og omegn. Du kan nå oss på både telefon og på mail, eller på våre nettsider. 

Hva gjør en anleggsgartner?

Tar du denne utdannelsen jobber du hovedsakelig utendørs med bygging, drift og vedlikehold av forskjellige typer uteanlegg. Det er også vanlig å samarbeide med landskapsingeniører, landskapsarkitekter, anleggsgartnermestere og -teknikere. 

Ekspertene er viktige for samfunnet og bidrar til å sikre artsmangfoldet i naturen, spesielt på grunn av klimaendringene vi ser stadig større konsekvenser av. Blant annet den store mengden nedbør har gjort dem til en viktig del av prosessen med å finne løsninger for å redde plantene fra å drukne. 

Yrkesmennene jobber både i offentlig og privat sektor – er du et privat foretak eller privatperson, kan du fint ansette våre eksperter for å hjelpe deg med større prosjekter. 

Mange ulike type prosjekter

GR Anleggsgartner kan hjelpe deg med mange ulike typer prosjekter. Våre eksperter utfører oppdrag innen flere forskjellige kategorier.

Blant annet jobber vi mye med grøntanlegg og legger ferdigplen hele sommerhalvåret – fra april til november. Vi utfører planering, utgraving av masser, fjerning av gammel plen og drenering rundt grunnmurer.

Også stein og mur er noe vi har ekspertise innenfor. Vi legger brostein, skifer, betongheller, granitt, setter opp steinmur, pusser mur og bygger trapper av både naturstein og granitt. 

Når man jobber med stein er det viktig å ha riktig kompetanse for å få et trygt og estetisk pent resultat. Etter mange års erfaring har vi opparbeidet oss nettopp denne kompetansen og kan garantere et flott utfall. 

Om du har behov for hjelp med uteanlegg eller andre prosjekter, ta kontakt med GR Anleggsgartner. Prisen er konkurransedyktig og du får mye erfaring og kompetanse for pengene.