Tjenester

Med bred fagkompetanse og stort engasjement hjelper vi deg a finne gode løsninger .

Masiv Granitt

Masiv Granitt

Massive granitt trinn gir et robust utseende til din trapp. Det er også tidsbesparende og en hurtig måte å lage til en trapp. Våre massive granittrinn finnes i mange ulike størrelser og man kan også velge mellom ulike overflater og fronter, der i blant flammet og naturhugget.

Naturstein Trapp

Naturstein Trapp

Massive terrengtrinn skaper et naturlig miljø.Dette er terrengtrinn/ massive heller som utgjør både inntrinn og opptrinn.

Maskin Steinmur

Maskin Steinmur

Dette effektive utstyret er en viktig faktor til at denne typen muring stadig brer om seg.
Valg av størrelse er avhengig av hvor høy muren skal være
Fordeler:
Enkel tilpassing, rask muring.
Rimeligere og penere enn å bygge store murer i betong.
Liten miljøbelastning sammenlignet med en betongmur.
En skifermur kan omarbeides, påbygges og gjenbrukes.
Produksjon og foredling medfører ikke skadelige utslipp.
Solid og vedlikeholdsfri
Et naturprodukt.

Kantstein

Kantstein

Granitt kantstein brukes langs veier, innkjørsler og gangstier eller som en ramme rundt steinbelagte gårdsrom. Kantstein er naturlig og ekte, vakker å se til og er en god investering for de fleste utearealer. For best stabilitet settes granitt kantstein i jordfuktig mørtel, som også fugene fylles med

Planering

Planering

Vi utfører alt av utgraving av masser.

Vi tilbyr planering av alle typer tomter og drenering rundt grunnmurer,fjerner gammel plen og plantefelt.

Skifer

Skifer

Skifer er en naturstein som passer godt inn i de fleste norske hager og har med dette lange tradisjoner her i landet. Det er et stort utvalg i både farger og fasonger. Det er en kunst å legge skifer og det krever lang erfaring for å få et flott resultat.Dersom du har vurdert å legge skifer, men usikker på hvordan, kan du trygt ta kontakt med oss

Asfaltering

Asfaltering

Vi utfører alt innen asfaltering for kunder i Bergen, Askøy og Sotra

Brostein

Brostein

Å ha belegningsstein på gårdsplassen eller i hagen forskjønner utemiljøet. Det finnes flere farger og former, og dette gjør at man har mulighet til å finne den steintypen som passer for din hage.

Grøntanlegg

Grøntanlegg

Ferdigplen er en grønn ferskvare som sørger for grønn plen uten ventetid. Plenen dyrkes på sandholdig jord som er optimal for et høykvalitets produkt.Gresset høstes ca. to år etter såing, da henger det godt sammen og er ungt nok til at plenen etablerer seg raskt og jevnt. Gresset kan legges hele sommeren, fra april til november.

Godt hagedesign

Godt hagedesign skal ikke bare være estetisk flott, men også funksjonelt. Både form, fasong og materialvalg bør planlegges nøye av eksperter i faget for at alle kriterier skal bli møtt. Som kunde av GR Anleggspartner AS kan du forvente at vi setter dine ønsker og behov først. Vi har lang erfaring med omforming av eiendom til vakre uterom som fungerer godt til bruk.