Hagearbeid Bergen
Drømmer du om en frodig grønn hage eller finere uteområder? GR Anleggsgartner kan hjelpe deg med alt fra enkelt hagearbeid i Bergen til ekstravagant hagedesign.     GR Anleggsgartner holder til i Askøy i Bergen og tar oppdrag innen hagearbeid i Bergen og omegn. Våre ansatte har over 25 års erfaring i faget, og brenner […]

Drømmer du om en frodig grønn hage eller finere uteområder? GR Anleggsgartner kan hjelpe deg med alt fra enkelt hagearbeid i Bergen til ekstravagant hagedesign.

 

 

GR Anleggsgartner holder til i Askøy i Bergen og tar oppdrag innen hagearbeid i Bergen og omegn. Våre ansatte har over 25 års erfaring i faget, og brenner for å forbedre uteområder. Vi jobber både med offentlige uteområder, som i parker og friluftsområder, og også med private hager.

 

GR Anleggsgartner er spesialister på hagearbeid i Bergen, og vet hva som skal til for å omforme din eiendom til et sted hvor du og dine vil trives. 

 

Dette kan vi hjelpe deg med

 

Vårt største fokus er å skape et uteområde som er så likt din visjon som mulig. Med vår brede fagkompetanse og engasjement kan du være trygg på at vi finner løsningen som passer deg best.

 

Vi legger mye stolthet i arbeidet vårt, og kan hjelpe deg med alt fra enkelt hagearbeid til mer omfattende prosjekter. 

 

Noen av våre mindre prosjekter innenfor hagearbeid i Bergen har vært å trimme hekker eller trær, å plante vakre blomsterbed eller å ta en skikkelig opprydding i en hage. Vi har også jobbet med større prosjekter som å forvandle kjedelige og visne hager til idylliske oaser.

 

Hagedesign

 

En av våre spesialiteter er hagedesign. Når vi jobber med hagedesign og hagearbeid i Bergen, finner vi ut hva kunden vil ha og lager en plan for hvordan prosjektet kan gjennomføres på best mulig måte.

 

For å skape en frodig oase er det ofte lurt å kombinere forskjellige elementer som komplimenterer hverandre.

 

Dette kan for eksempel være: 

 

  • Kantsteiner
  • Blomsterbed
  • Hekk
  • Trær
  • Planering 
  • Skifer
  • Hagedam
  • Mur

 

Bygging av mur eller trapper

 

GR Anleggsgartner kan også hjelpe deg med tunge oppgaver som å bygge mur, lage trapper eller legge brostein. 

 

Vi kan blant annet lage trapper av granitt eller skifer, der du kan velge mellom forskjellige farger og overflater. Skifer er en robust naturstein som passer både innen- og utendørs, men det krever mye erfaring å få et pent resultat. 

 

Vi har også lang erfaring med planering, grøntanlegg og asfaltering. Se bilder og les mer om våre tjenester her.

 

Gjøre arbeidet selv eller ansette en anleggsgartner?

 

Mange prøver å gjøre store endringer i hagen sin uten hjelp av en anleggsgartner, men dette kan fort vise seg å være mer jobb enn man skulle tro.

 

En av de største utfordringene med å gjøre hagearbeidet selv, er alt avfallet som oppstår etter man har trimmet noen hekker eller trær. Dette problemet slipper du hvis du lar en anleggsgartner gjøre jobben. Overlater du hagearbeidet i Bergen til oss, tar vi med oss avfallet slik at du får en ryddig uteplass.

 

Enten du bare vil ha hjelp med hagearbeid eller tunge og omfattende hageprosjekter, kan GR Anleggsgartner i Bergen hjelpe deg. Kontakt oss i dag for et godt pristilbud.