Hagearbeid Sotra
GR Anleggsgartner AS har lang erfaring med hagearbeid i Sotra-området. Vi hjelper både offentlig sektor og privatpersoner med å utforming av uteområder. 

Kontakt oss

For oss er det viktig å kunne tilby et stort utvalg av løsninger slik at våre kunder vil finne det som passer deres uteområde best. Alle har ulike ønsker og visjoner om hvordan hagen deres skal se ut, og vi gjør alt vi kan for at du skal bli fornøyd. GR Anleggsgartner tilbyr de fleste tjenester innen hagearbeid i Sotra-området. Her kan du lese mer om oss: 

Ulike tjenester

Våre tjenester for hagearbeid ved Sotra innebærer alt fra å rydde hage, legge naturstein eller bygge mur. Noen av de andre tjenestene vi tilbyr er:

  • Planering
  • Kantstein
  • Playtop
  • Asfaltering
  • Hagedesign

Les også: Anleggsgartner pris

Planering

Mye av vårt hagearbeid ved Sotra går ut på å planlegge godt for å finne de beste løsningene, og derfor tilbyr vi planering som en av våre tjenester. Planering går ut på å gjøre tomten klar for fylling av jord, legging av stein, eller bygging av trapp. Vi drenerer også rundt grunnmurer og fjerner gammel plen og plantefelt. 

Kantstein

Det er lite som er mer elegant enn kantstein. det rene og enkle utseendet på steinen sikrer at du enkelt kan skille vei fra planter osv. Steinen kan benyttes overalt, om det er i hagen, i oppkjørselen eller for å hindre at jord fra blomsterbedet spres utover gressplenen. Vi installerer kantstein slik at det er lett å vedlikeholde og holder i mange år!

Playtop

Har du barn? Eller kanskje du ønsker et område i hagen som kan benyttes til for eksempel trening? Playtop er en unik overflate som er mykere enn stein og asfalt, samtidig som du unngår fuktighet og jord som du får med en gressplen. Playtop egner seg godt under lekestativer fordi du sikrer et mykere underlag. Det fungerer også godt til deg som ønsker et område i hagen der man kan trene eller gjøre andre aktiviteter som krever mykere underlag.

Asfaltering

En av tjenestene vi tilbyr innen hagearbeid ved Sotra er asfaltering. Dette egner seg på større områder der man ønsker minst mulig vedlikeholde og et tryggere underlag for sykling, eller kjøring om vinteren. 

Hagedesign

Har du lyst til å gjøre noen mindre forandringer i hagen din, eller kanskje vil du gi hagen en stor forvandling? Dette kan vi hjelpe deg med. Et godt hagedesign skal ikke bare være vakkert, men også funksjonelt. 

Ved å kombinere elementer som bed, hekker, stier og kantsteiner, utformer vi en hage som passer din smak og behov. Mange bruker ikke hagene sine så mye fordi hagen ikke har blitt vedlikeholdt opp gjennom årene. Med hjelp fra GR Anleggsgartner kan du få en hage som du kan være stolt av å vise frem til venner og familie. 

Kontakt oss for hagearbeid ved Sotra

Er noen av disse løsningene aktuelle for deg? Eller kanskje du har andre ønsker? GR Anleggsgartner utfører det meste innen hagearbeid ved Sotra. Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg å finne det beste alternativet slik at vi kan skape drømmehagen din. 

Kontakt oss