Anleggsgartner Sotra
Anleggsgartner Sotra Skal du renovere hagen? Da kan vi hjelpe deg. GR Anleggsgartner ved Sotra er spesialister på utforming av hage. Ta kontakt med oss i dag! Ta kontakt Mange drømmer om en vakker og frodig hage til sommeren, men ofte trenger man hjelp fra fagfolk til å finne ut hva som bør gjøres. Dette […]

Anleggsgartner Sotra

Skal du renovere hagen? Da kan vi hjelpe deg. GR Anleggsgartner ved Sotra er spesialister på utforming av hage. Ta kontakt med oss i dag!

Ta kontakt

Mange drømmer om en vakker og frodig hage til sommeren, men ofte trenger man hjelp fra fagfolk til å finne ut hva som bør gjøres.

Dette er noe av det GR Anleggsgartner ved Sotra kan hjelpe deg med. Vi har over 25 års erfaring innen anleggsgartnerfaget, og har fokus på kvalitet og god service i alle ledd. Vi holder til på Florvåg, like ved Sotra.

Når du overlater ditt neste hageprosjekt til oss, kan du være sikker på at jobben blir gjort på en grundig og gjennomført måte. Her kan du lese mer om våre tjenester:

Trapp, planering og mye mer

Vi vet at det å planere en hage kan være vanskelig og krevende. Derfor har vi sørget for å gjøre våre tjenester lett tilgjengelige for deg som benytter deg av våre anleggsgartnere på Sotra.

For å sikre at alle vil kunne finne en løsning de blir fornøyd med, som også dekker behovene man måtte ha, har GR Anleggsgartner ved Sotra utviklet en rekke ulike varianter av løsninger.

Noen av tjeneste vi tilbyr er:

  • Naturstein trapp
  • Kantstein
  • Planering
  • Skifer
  • Brostein
  • Grøntanlegg
  • Playtop
  • Hagedesign

Naturstein trapp

En trapp i naturstein er perfekt i en hage med ulike nivåer. De naturlig fargede steinene vil blende godt inn i resten av hagen og etterlate et lekkert, praktisk og naturlig resultat. Våre anleggsgartnere på Sotra har god erfaring med å legge slike trapper.

Denne typen materiale kan du få både med behandlet og ubehandlet overflate. Dette gir deg ekstra kontroll over resultatet. Enten om du vil holde det grovt og naturlig, eller om du ønsker en finere og glattere overflate, uansett behov, har vi løsningen.

Planering

Planering går ut på å enten fjerne eller legge til materiale for å sikre den planløsningen du ønsker for din hage. GR Anleggsgartner ved Sotra tilbyr også tjenester som å sikre drenering rundt grunnmurer, eller fjerne gammel plen og plantefelt. Sistnevnte er perfekt for deg som ønsker plen på et større eller mindre område enn det som er utgangspunktet.

Playtop

Playtop er perfekt dersom området skal benyttes av barn. Enten om det er på en offentlig lekeplass, eller bare en liten del av hagen hjemme. Playtop kan fås i en rekke forskjellige farger. Fordelen med dette underlaget er at det mykt uten at det blir bløtt og møkkete sånn som med en gressplen. Playtop kan brukes som flatt underlag i en eller flere fargen, men det kan også lages mer tekstur i underlaget med ujevn finish.

Les også: Anleggsgartner pris

Kontakt oss i dag

Har du spørsmål om noen av tjeneste vi tilbyr, eller kanskje du lurer på hvilken løsning som passer best for deg? Ta kontakt med oss i dag. Vi anleggsgartnere på Sotra gleder oss til å hjelpe deg med ditt neste hageprosjekt!

Ta kontakt