Anleggsgartner Bergen
GR Anleggsgartner holder til i Bergen og er det beste alternativet for deg som trenger hjelp med et uteområde eller lignende. Vi utfører et bredt utvalg tjenester.

Drømmer du om et nytt og fresht uteområde i din private hage, utenfor kontorene dine eller på et offentlig sted som i park, friluftsområde, barnehage, skole eller annet? 

GR Anleggsgartner i Bergen utfører en lang rekke tjenester og har ekspertise innen blant annet grøntanlegg, diverste stein- og murarbeid, trapp og asfaltering. 

Vi forvandler ditt uteområde

Hagearbeid kan være tungt og omfattende, og ofte kan det være lurt å få hjelp av en profesjonell anleggsgartner som kan faget. GR Anleggsgartner i Bergen kan hjelpe deg enten du trenger en skikkelig opprydding i hagen din, eller om du er ansvarlig for bedriften din sine uteområder. 

Det er ikke alle som har tid eller kunnskap om hagearbeid, og da kan en hage som en gang var frodig og grønn bli fylt av brune flekker eller ugress. En god anleggsgartner ser potensialet i din hage og vet hva som skal til for å gjøre den både estetisk og funksjonell. Dette gjør at du kommer til å få mer lyst til å bruke hagen og invitere venner på besøk. 

GR Anleggsgartner i Bergen kan hjelpe deg med å forvandle hagen din etter dine ønsker og behov. Vi kan hjelpe deg med omfattende hagedesign, eller bare trimme noen hekker og planter. Vår fagkompetanse gjør at vi finner løsningen som passer best for deg.

Hvem er GR Anleggsgartner?

GR Anleggsgartner i Bergen er et firma bestående av spesialister innenfor flere spennende felt. Våre ansatte har over 25 års erfaring og brenner for arbeidet de gjør. Dette gjenspeiles i resultatene, som alltid er av høy kvalitet.

Vårt største fokus er kundene våre og deres behov. Vi er svært opptatt av at resultatet av vårt arbeid skal bli så lik din visjon som mulig, samt tilby deg som kunde god service. Derfor opererer vi ærlig og transparent, med god kommunikasjon fra befaring til ferdig prosjekt.

Vi holder til på Askøy i Bergen og utfører tjenester i Bergen og omegn. Om du vil nå oss er vi tilgjengelig på telefon, mail og via våre nettsider. Ta kontakt med oss for å få et prisestimat på dine ideer og kommende prosjekter. 

Les også: Anleggsgartner pris

Våre tjenester

Uansett hva slags prosjekt du kommer til oss med, vil vi strebe etter å gi våre kunder best mulig resultat. Vi har høy kompetanse innenfor flere spennende felt:

 • Grøntanlegg – legge ferdigplen
 • Brostein
 • Skifer
 • Betong-heller
 • Kantstein 
 • Naturstein
 • Granittdekke
 • Trapp – både massiv granitt og naturstein
 • Planering
 • Playtop
 • Lekeplass

GR Anleggsgartner i Bergen kommune utfører arbeid at ypperlig kvalitet, med høy kompetanse og lang erfaring. Kontakt oss i dag for et prisestimat, eller for mer informasjon om våre tjenester.